Beskydy

20150717

Výhled přímo z obýváku - Lysá hora

Týdenní pobyt na samotě a všude kolem spousta krásné přírody i městeček. Musím říct, že bylo opravdu příjemné se takhle odtrhnout od reality a od Prahy. Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale je to tak. Zamávalo to se mnou dokonce do té míry, že hned den po příjezdu jsem se vypravila ke své kamarádce za Prahu, kde jsme chodily běhat do lesa a cvičily jógu. A víte co? Bylo to taky super!
Díky tomu také vznikla má neaktivita na blogu, jelikož zapínat počítač bylo to poslední, co se mi chtělo. Teď už tu mám ale fotky z Beskyd, tak snad se budou líbit. Kdyby někdo chtěl kontakt na ubytování (chata pro 10-14 osob), ať dá vědět ;) Příští článek bude zaměřený na výlet do Ostravy, který opravdu stál zato, takže se máte na co těšit!


Miluju Osadníky!!!


Další super věc - grilování! Pro mě je to totiž poměrně vzácnost, jelikož bydlím v bytě stejně jako rodiče a stejně jako většina kamarádů. 

V úterý jsme podnikli hromadný výlet do Pusteven, na Radhošť a do skanzenu v Rožnově. No nejlepší byly stejně halušky a frgály!

No a úplně nakonec vám chci dát tip co s plesnivou mrkví - najděte hůl nebo silný klacek a zahrajte si mrkevball - jako mety můžou sloužit rohy chaty a jako míček mrkev. O zábavu je zaručeně postaráno!

1 comment

  1. muselo vám byť super :)
    ono je to naozaj dobré, utiecť z veľkomesta. ja som tak bola v júni a bolo to super.

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.